Tämä on vierasruokana täydellinen, koska ei vaadi kokilta keittiöaikaa kasvisten pilkkomisen jälkeen.
3-4 broilerinkoipireisiä (marinoimattomia tai pestyinä)
2 rkl öljyä
1 kesäkurpitsa suht isoina paloina
2 sipulia (punasipuli tuo väriä)
2 paprikaa (kannattaa käyttää erivärisiä ja makuisia)
3 porkkanaa lohkoina
(4 perunaa veneiksi leikattuina)
kourallinen kalamataoliiveja
8 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
muutama oksa tuoretta rosmariinia tai 1 tl kuivattua
1 rkl kuivattua timjamia
3 dl kuivaa valkoviiniä
Ruskista broilerin koipireidet. Lisää ruskistettujen koipireisien päälle pilkotut kasvikset, oliivit, kokonaiset valkosipulinkynnet, mausteet ja viimeiseksi valkoviini sekä loraus öljyä. Laita pata 175 asteeseen puoleksitoista tunniksi. Voit tarjota padan murennetun fetan, leivän ja salaatin kanssa. That's it.. helppoa, näyttävää ja todella hyvää!
2 kommenttia:
Onko broitsun ruskistamisella jokin muu syy kuin maku? Eikö se kuitenkin kypsy uunissa tuossa 1,5 tunnissa? Miten niin muka laiska kokki... :P
Laiska tiskissä yms.. tykkään rapeasta nahasta, siksi ruskistaminen. Eli maku käytännössä vain. Jos nahkaa ei syö, niin voi jättää väliin.
Lähetä kommentti