Kahdessa keittiössä kokataan gluteenitonta ja suht terveellistä ruokaa. Oulussa huomioidaan fodmap ja Vantaalla panostetaan kasvispainotteiseen ja gluteenittomaan ruokaan. Enjoy.

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Tutustumista Lumina pellavatuotteisiin: vadelma-kaakaonibs muffinssit (GL M)

*Toteutettu yhteistyössä Linseed oy:n  kanssa







Olemme sairastelleet itse kukin tällä viikolla, joten kaikki suunnitelmat viikon osalta meni vähän pieleen.. Olin suunnitellut tekeväni tämän viikon aikana postaus-sarjan jossa olisi ollut infoa pellavasta, sekä omia kokemuksia Lumina-tuotteista. Sain testattavaksi kattavan paketin Lumina ja Valo24 tuotteita.
Mutta koska elämä on, niin nyt ensimmäisenä jaan tämän muffinsi ohjeen, ja teen sitten kattavamman sarjan leipäseoksista ja infoa tuotteen ravintoarvoista sekä terveysvaikutuksista.
Ehkä onkin toimivampaa näin, tulee suolaiset ja makeat tuotteet erikseen..

 Lumina pellavatuotteet ovat luonnostaan gluteenittomia, ja tuotteet ovat lisäaineettomia/ säilöntäaineettomia. Heidän sivut täällä: Lumina.fi

Eli varsin mielenkiintoisesta tuotteesta tuntui olevan kyse. Kun vielä otetaan huomioon pellavan monet hyödyt, on nämä varsin varteenotettavia vaihtoehtoja herkkävatsaisille.

Mielestäni seos on erittäin toimiva herkkuhetkiin. Sokeriahan näissä on , mutta jos tarkastelee muuten ravintoarvoja niin paljon hyvää löytyy vastapainoksi. Eli ihan tyhjää ravintoa nämä eivät ole. 

Jos nopeasti haluat hyvää, ( ja vähän muutakin kuin sokeria ja rasvaa) niin suosittelen lämpimästi. 
Nämä onnistuvat myös perheen pienimmiltä, vinkiksi lapset ja isät äitienpäivän varalle. Plussaa myös muunneltavuudesta, sekaan voi laittaa melkein mitä hyvänsä (: 


Mini testaa 



Seos oli todella helppo valmistaa, vain öljyä ja  vettä sekaan,vatkaus. Käytimme pussin ohjeesta poiketen kookosöljyä, hyvin sopi tähän tarkoitukseen. Sekaan valikoitui vadelmia pakkasesta sekä raakakaakaonibsejä.

Ohje: 
* 1 pussi Lumina-jauhoseosta
* 0,75dl kookosöljyä sulatettuna
* n.1dl vadelmia ( sulatin ensin mikrossa)
* 1,5dl vettä

Sekoita muffinsiseos, öljy, ja vesi. Vatkaa sähkövatkaimella 5min. Lisää vadelmat ja raakakaakaonibsit. Annostele muffinsivuokiin.
Paista 200c n.20min.



Teeman sopivat vuoat. Pellavan omegat hellivät sydäntä 



Tällaista tällä erää, mukavaa viikonloppua !
                             
                                                       S







Ei kommentteja: