Kalan savustaminen on meillä nykyään arkipäivää (ja miehen homma) kiitos sähkösavustimen. Jopa kovilla pakkasilla pystyy savustamaan ulkona. Savustamme kalan yleensä kokonaisesta ilman päätä. Kalan suolaaminen on sitten makuasia. Meillä se suolataan jälkikäteen kuumassa, kiehautetussa 10 prosenttisessa suolaliemessä.
Uunijuurekset
Välillä tuntuu, että vaikeinta keliakiassa on keksinyt lisukkeita. Varsinkin meillä minin ollessa perunoille allerginen. Uunijuurekset ovat meillä vakiintuneet yhdeksi perusreseptiksi. Porkkanasta, bataatista, palsternakasta, punajuuresta tms. mitä milloinkin kaapeista löytyy
Erilaisia juureksia
suolaa, mustapippuria ja paprikaa
öljyä
Kaikki sekaisin uunivuuassa tai pellillä ja saavat olla 225 asteessa noin puolisen tuntia.
Erilaisia juureksia
suolaa, mustapippuria ja paprikaa
öljyä
Kaikki sekaisin uunivuuassa tai pellillä ja saavat olla 225 asteessa noin puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti