Kahdessa keittiössä kokataan gluteenitonta ja suht terveellistä ruokaa. Oulussa huomioidaan fodmap ja Vantaalla panostetaan kasvispainotteiseen ja gluteenittomaan ruokaan. Enjoy.

lauantai 23. tammikuuta 2016

Pekoni-pasta



Tämä on meidän ikuisuusruokaa.. äärimmäisen helppoa, eikä nyt niin kovin epäterveellistäkään. Eli pikapastaa pekonilla ja tattarifusillilla. Toki muutakin pastaa voi käyttää, mutta tämä minun mielestäni säilyttää parhaiten rakenteen uudelleen lämmitettynäkin eikä sitkisty/kuivu, kuten usein gluteenittomat pastat. Kuva näyttää lähinnä karmealta talvisen pimeyden ja tattaripastan takia.. parannan sitä kun ensikerralla teemme.

1 pkt pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä 
1 dl pakasteherneitä
1/2 pkt (reilu kourallinen) viipaloituja herkkusieniä
1 prk kaurakermaa (toki voi käyttää tavallistakin)
(suolaa)
mustapippuria

  tattaripastaa

Parmesaania ja persiljaa päälle.

Ruskista pekoni ja kuullota sipulit sekä sienet (voi lisätä myös raastettua kesäkurpitsaa tai porkkanaa). Lisää kerma ja keitetyt pastat. Lisää pakasteherneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile parmesanin ja persiljan kera. 

Ei kommentteja: