Tämä on meidän ikuisuusruokaa.. äärimmäisen helppoa, eikä nyt niin kovin epäterveellistäkään. Eli pikapastaa pekonilla ja tattarifusillilla. Toki muutakin pastaa voi käyttää, mutta tämä minun mielestäni säilyttää parhaiten rakenteen uudelleen lämmitettynäkin eikä sitkisty/kuivu, kuten usein gluteenittomat pastat. Kuva näyttää lähinnä karmealta talvisen pimeyden ja tattaripastan takia.. parannan sitä kun ensikerralla teemme.
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 dl pakasteherneitä
1/2 pkt (reilu kourallinen) viipaloituja herkkusieniä
1 prk kaurakermaa (toki voi käyttää tavallistakin)
1/2 pkt (reilu kourallinen) viipaloituja herkkusieniä
1 prk kaurakermaa (toki voi käyttää tavallistakin)
(suolaa)
mustapippuria
mustapippuria
tattaripastaa
Parmesaania ja persiljaa päälle.
Ruskista pekoni ja kuullota sipulit sekä sienet (voi lisätä myös raastettua kesäkurpitsaa tai porkkanaa). Lisää kerma ja keitetyt pastat. Lisää pakasteherneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile parmesanin ja persiljan kera.
Parmesaania ja persiljaa päälle.
Ruskista pekoni ja kuullota sipulit sekä sienet (voi lisätä myös raastettua kesäkurpitsaa tai porkkanaa). Lisää kerma ja keitetyt pastat. Lisää pakasteherneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile parmesanin ja persiljan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti