Nyt pitäisi syödä blinejä.. mutta kokkaajan sormiongelman takia me syödään muikkuja. On muuten vapauttavaa istua keittiössä puuvillahanskat kädessä hymyillen.. kun mies puhkoo muikkuja. ;) Parasta on se, kun ne vielä syötetään sulle. Ihanaa olla avuton. Tässä kuitenkin yksi meidän suosikkiresepti. Eli marinoidut paistetut muikut.
Marinadi:
n. 1 dl öljyä
4 valkosipulin kynttä viipaleita
yhden sitruunan mehu
n. 1 dl öljyä
4 valkosipulin kynttä viipaleita
yhden sitruunan mehu
basilikapuska
suolaa, pippuria
n. 500 g puhkottuja muikkuja
Helpointa on mielestäni laittaa kaikki blenderiin (ei muikkuja..) ja kaataa marinadi muikkujen päälle pussiin. Suosittelen lautasta alle tai tuplapussia. Marinoi muutama tunti ja paista kuumalla pannulla. Illalla tehdään Libanonilaisia muikkuja. Reseptiä odotellessa..
suolaa, pippuria
n. 500 g puhkottuja muikkuja
Helpointa on mielestäni laittaa kaikki blenderiin (ei muikkuja..) ja kaataa marinadi muikkujen päälle pussiin. Suosittelen lautasta alle tai tuplapussia. Marinoi muutama tunti ja paista kuumalla pannulla. Illalla tehdään Libanonilaisia muikkuja. Reseptiä odotellessa..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti