Gluteenittomassa ruokavaliossa on tylsintä se, että lähestulkoon kaikki pitää tehdä alusta alkaen itse. Aina ei jaksaisi leipoa, olisi kiva laittaa pitsa uuniin yms.. mutta kun se on 5 euroa ja pienempi kuin nenäliina, niin joutuu pohtimaan uudelleen. Nämä rieskat olivat leivänhimon vastaus. Kuva on edelleen surkea, mutta tosiasiassa olivat herkullisia ja meheviä.
1 raastettu porkkana
2 dl kiehuvaa vettä (vedenkeittimestä)
40 g perunahiutaleita
1 dl kaurajauhoja
suolaa
1/2 dl margariinia
Sekoita perunahiutaleet kuumaan veteen. Lisää muut aineet ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi. Pyöritä 5 palloa ja litistä rieskoiksi halkaisiljaltaan noin 12 sentin kokoisiksi. Pistele haarukalla ja paista 250 asteessa 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti