Ajattelin valmistaa koe-erän munakas-pekoni ruusuista jotka pisti silmään Pinterestistä. Ohjetta en sieltä katsellut, tyhjensin näihin jääkaappia jotta saisin sen tyhjäksi ennen reissua.
Nämä olivat todella helppoja, ja nopeita. Mielestäni sopivat viikonlopun aamupala pöytään tai brunssille.
Täytteitä voi soveltaa loputtomasti mielensä mukaan. Ja mikä parasta, kenenkään ei tarvitse seisoa paistamassa niitä munakkaita, tulevat uunissa nopeasti.
Uuniin menossa |
Nämä onnistuvat lapsiltakin jos mieli tekee aamupala pöytään jotain vaihtelua..
Ohje sisältää:
*1 pkt pekonia
* 4 munaa
* kauramaitoa/ maitoa/ nestettä loraus
* 1/3 kesäkurpitsaa pieninä kuutioina
* 1 iso tomaatti kuutioina
* kevätsipulia pienenä silppuna
* 1,5 siivua gluteenitonta leipää/ jotain leipää
* mausteita: ruususuolaa, pippurisekoitusta
Voitele muffinsi pelti. Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatti. Hienonna sipuli.
Yhdistä kaikki muut aineet paitsi pekoni ja leipä kulhossa. Mausta.
Vuoraa muffinsi pellin reunat pekoni-siivulla, murusta leipää pohjaksi. Kaada munakas-seos perään. Tästä määrästä tuli nuo 6 kpl.
Nyt keskityn lomalle lähtöön ja palaan keittiöön taas loman jälkeen, ihanaa loppuviikkoa!
S
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti