Mutta asiaan.. raakapuuroja tulee syötyä varsinkin kesäisin ja keväisin. Ne ovat myös hyviä eväitä ja tekeytyvät jääkaapissa kuin varkain. Ehkä suosikkiraakapuuroni valmistuu chiansiemenistä, marjoista ja mantelimaidosta. Se on superhelppo tehdä, eikä välttämättä tarvitse edes makeutusta. Tähän tarvitaan:
3 rkl chiansiemeniä
puolikas banaani
1 dl mustikoita
2 dl mantelimaitoa
(hunajaa, ruokokidesokeria)
Soseuta banaani (voit jättää sen pois ja lisätä marjojen määrää, mutta tällöin puuro saattaa kaivata makeutusta). Lisää marjat, maito ja chiansiemenet. Anna olla yön yli jääkaapissa ja soseuta. Tarkasta makeus ja makeuta hunajalla tai ruokokidesokerilla halutessasi. Vaihtoehtoisesti voit pakata aamulla puuron mukaan ja nauttia lounaaksi. Soseuttaminen ei ole pakollista, eli sattumia voi hyvin jättää puuroon. Mustikoiden ohella myös mansikat, mango tms. sopii hyvin puuroon.
Soseuta banaani (voit jättää sen pois ja lisätä marjojen määrää, mutta tällöin puuro saattaa kaivata makeutusta). Lisää marjat, maito ja chiansiemenet. Anna olla yön yli jääkaapissa ja soseuta. Tarkasta makeus ja makeuta hunajalla tai ruokokidesokerilla halutessasi. Vaihtoehtoisesti voit pakata aamulla puuron mukaan ja nauttia lounaaksi. Soseuttaminen ei ole pakollista, eli sattumia voi hyvin jättää puuroon. Mustikoiden ohella myös mansikat, mango tms. sopii hyvin puuroon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti