Ohje on alunperin muokattu 'Pähkinäpuun alla' - keittokirjasta. On yksi meidän perusresepteistä. Luullinen kana vain maistuu paremmalta. Käytämme tähän koipi-reisiä, mutta leikkaan niistä ylimääräisen 'roikkuvan' nahan luupuolelta pois.Tiskiä ei juuri tule.
3-4 broilerin koipireittä
1 kesäkurpitsa
2 sipulia
paketillinen herkkusieniä
puolikas munakoiso
2 porkkanaa
2 porkkanaa
2 paprikaa
kalamata-oliiveja kourallinen
8 valkosipulin kynttä
n. 2 tl hiutalesuolaa tai maun mukaan
mustapippuria
1 rkl kuivattua timjamia
2 tl kuivattua rosmariinia
2-3 dl valkoviiniä tai kanalientä + 2 rkl hyvää öljyä
päälle tuoretta rosmariinia tai timjamia
Ruskista broilerit padassa. Lisää pilkotut kasvikset, yrtit sekä neste pataan. Kypsennä padassa 175 asteessa reilu tunti. Tarkista kypsyys!
kalamata-oliiveja kourallinen
8 valkosipulin kynttä
n. 2 tl hiutalesuolaa tai maun mukaan
mustapippuria
1 rkl kuivattua timjamia
2 tl kuivattua rosmariinia
2-3 dl valkoviiniä tai kanalientä + 2 rkl hyvää öljyä
päälle tuoretta rosmariinia tai timjamia
Ruskista broilerit padassa. Lisää pilkotut kasvikset, yrtit sekä neste pataan. Kypsennä padassa 175 asteessa reilu tunti. Tarkista kypsyys!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti