Kahdessa keittiössä kokataan gluteenitonta ja suht terveellistä ruokaa. Oulussa huomioidaan fodmap ja Vantaalla panostetaan kasvispainotteiseen ja gluteenittomaan ruokaan. Enjoy.

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Suklainen valkuaispuuro

Tänään lähdin aamusta juoksemaan asioille, ruokahalua eikä aikaa aamusta oikein ollut joten aamupuuro meni lounaasta myöhemmin...
Syön joka aamu puuroa. Tänään vakio höysteet olivat loppu ja nälkä jo tuossa vaiheessa niin kova että oli pakko alkaa käyttämään mielikuvitusta. Penkomaan kaappia...
Yleensä puuron syön marjojen ja  raejuuston /valkuaisten kanssa. Nyt tuntui että kaipaan jotain extra energiaa ja siitä ajatus lähti.
Puhdistamon suklaasmoothie jauhe on osoittautunut erittäin monipuoliseksi tuotteeksi.Sitä voi käyttää melkein missä vain mihin suklaan makua haluaa, raakapuurot, banaaniletut, jäätelöt, raakasuklaa... Ja nyt kaurapuuroon.
Puurosta tuli ihanan suklaista, ei makeaa vaan raakasuklaista. Valkuaiset tekevät puurosta kuohkeaa, sellaista kuin suklaa puuron kuuluu olla.

Sitä energiaa tästä löytyy,hyviä rasvoja ja proteiinia myös,sekä paljon vitamiineja ja ravintoaineita. Tällä jaksaa (:
Kuva ei tee oikeutta, en vielä kuvatessa tiennyt että ohje päätyy blogiin ..













Ohje:

*1 dl kaurahiutaleita ( käytin Provena jumbo)
*1 dl kauramaitoa
*1dl vettä

* 2 valkuaista

* reilu 1 rkl Puhdistamon suklaasmoothie jauhetta
* ripaus suolaa

Keitä kattilassa puuroksi ohjeen mukaan. Kun puuro alkaa olla valmis vispaa joukkoon valkuaiset. (sekoita koko ajan jotta valkuainen ei kypsy klimpeiksi ja puurosta tulee kuohkeaa)

Lisäksi: 1rkl kookosöljyä , kaakaonibsejä, karpalorouhetta  sekä Valo24h Mustikkaista pellavarouhetta*.

Mukavaa viikonloppua kaikille !
   
                        S



*Saatu testattavaksi blogin kautta

Ei kommentteja: